dynamo

Engines

dynamo

Berichtdoor peetboss » 22 sep 2012, 20:16

nieuwe dynamo, vandaag ff naar antwerpen gereden nu blijft het volt lampje branden laait volgens mij niet meer bij meter geeft geen 13.5 aan
hoe kan dat in een keer .
liever gelast dan geleased
Avatar gebruiker
peetboss
 
Berichten: 2484
Geregistreerd: 13 dec 2008, 21:32
Woonplaats: venlo

Re: dynamo

Berichtdoor Collector » 22 sep 2012, 20:48

peetboss schreef:nieuwe dynamo, vandaag ff naar antwerpen gereden nu blijft het volt lampje branden laait volgens mij niet meer bij meter geeft geen 13.5 aan
hoe kan dat in een keer .

Accu overleden ?
zie je vaak gebeuren als een accu het een tijdje zwaar heeft gehad met een versleten dynamo, zodra er dan een nieuwe dynamo op komt is de accu de eerste die daar niet meer tegen kan
1980 chevrolet Monte Carlo
305 cui V8 op LPG met een
TH200 3-traps Automaat
Avatar gebruiker
Collector
 
Berichten: 900
Geregistreerd: 07 okt 2010, 15:45

Re: dynamo

Berichtdoor gmcjean » 22 sep 2012, 22:55

[quote="peetboss"]nieuwe dynamo, vandaag ff naar antwerpen gereden nu blijft het volt lampje branden laait volgens mij niet meer bij meter geeft geen 13.5 aan
hoe kn dat in een keer .[/quote
slijtage door ouderdom he.
Als gezondheid te koop was,zou ik heel gezond zijn.
Avatar gebruiker
gmcjean
 
Berichten: 1221
Geregistreerd: 05 sep 2011, 13:43

Berichtdoor peetboss » 23 sep 2012, 19:14

vandaag weer gewoon starten en de meter liep ook normaal naar de 13.5
volgens mij afentoe kuurtjes of iets met de massa
zal deze week eens een multi meter er op zetten :roll:
liever gelast dan geleased
Avatar gebruiker
peetboss
 
Berichten: 2484
Geregistreerd: 13 dec 2008, 21:32
Woonplaats: venlo


Keer terug naar Motoren

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers. en 1 gast

cron