Th700r4 schakelt niet meer in de 3e en 4e versnelling.

Engines

Berichtdoor Gerry » 18 dec 2013, 04:10

hij praat toch geen chinees Kikke, hij schakelt niet :)
Beter Laat Dan Niet @ Gerry
1 8 4 3 6 5 7 2

Afbeelding
Avatar gebruiker
Gerry
 
Berichten: 1925
Geregistreerd: 10 dec 2010, 14:52
Woonplaats: Amsterdammertje ... Iedereen heeft een klok .. maar ik heb de tijd ...

Berichtdoor ayla » 18 dec 2013, 09:20

Wat betekent WOT?

Groet ron
You don't like what I'm doing, just kiss my ass.....
Avatar gebruiker
ayla
 
Berichten: 856
Geregistreerd: 05 aug 2008, 15:49

Berichtdoor Ehaar » 18 dec 2013, 09:46

Wide open throttle met andere woorden vol gas.
En voor kikke bij weinig gas schakelt hij zowieso niet naar de drie .
En bij normaal gas ook niet.
----Corvette c3 1975---
----Blazer k5 1982---
----Dodge Ram 1500---
Avatar gebruiker
Ehaar
 
Berichten: 82
Geregistreerd: 02 maart 2011, 10:29
Woonplaats: netherland

Berichtdoor kikkegek » 18 dec 2013, 11:06

Ehaar schreef:Wide open throttle met andere woorden vol gas.
En voor kikke bij weinig gas schakelt hij zowieso niet naar de drie .
En bij normaal gas ook niet.


dan hebbie dus zeer waarschijnlijk te lage druk in je groep. Goede kans dat je filter vies is, waardoor je te weinig druk hebt...ik zou ff filtertje wisselen, kost geen reet.
Avatar gebruiker
kikkegek
 
Berichten: 2145
Geregistreerd: 08 aug 2009, 10:41
Woonplaats: Den Haag

Berichtdoor pintor » 18 dec 2013, 17:16

conclusie bak verrot
Avatar gebruiker
pintor
Moderator
 
Berichten: 2930
Geregistreerd: 19 feb 2009, 00:20

Berichtdoor Gerry » 18 dec 2013, 18:59

kikkegek schreef:. Goede kans dat je filter vies is, waardoor je te weinig druk hebt...ik zou ff filtertje wisselen, kost geen reet.

Ja dat zou ik ook zeker even proberen
Tis niet veel werk en wat Kikke al schreef, het kost niet veel
Beter Laat Dan Niet @ Gerry
1 8 4 3 6 5 7 2

Afbeelding
Avatar gebruiker
Gerry
 
Berichten: 1925
Geregistreerd: 10 dec 2010, 14:52
Woonplaats: Amsterdammertje ... Iedereen heeft een klok .. maar ik heb de tijd ...

Berichtdoor Ehaar » 18 dec 2013, 20:16

Vanmiddag effe contact gehad met de ,,bakmakker,, uit oudehaske en die zei dat als jou filter verstopt zit dat dan de eerste en de tweede versnelling het ook niet meer doen waarschijnlijk is er een veer gesprongen of iets dergelijks,met andere woorden de bak moet los .
Nou dat ga ik dus niet doen eerst maar even door blijven rijden zo en als hij het dan helemaal opgeeft dan een ruilbak er onder.
----Corvette c3 1975---
----Blazer k5 1982---
----Dodge Ram 1500---
Avatar gebruiker
Ehaar
 
Berichten: 82
Geregistreerd: 02 maart 2011, 10:29
Woonplaats: netherland

Berichtdoor peetboss » 19 dec 2013, 12:06

pintor schreef:conclusie bak verrot


jaja had dit al in het begin aangegeven :roll:
liever gelast dan geleased
Avatar gebruiker
peetboss
 
Berichten: 2484
Geregistreerd: 13 dec 2008, 21:32
Woonplaats: venlo

Berichtdoor pintor » 19 dec 2013, 15:50

we weten nu wel hoe we de tvkabel af moeten stellen :wink:
Avatar gebruiker
pintor
Moderator
 
Berichten: 2930
Geregistreerd: 19 feb 2009, 00:20

Berichtdoor Ehaar » 19 dec 2013, 15:54

Ja ja we leren alle dagen nog.
Koop er wel een blazertje bij ruil de boel om sloop de rest.
Ze zijn toch geen drol meer waard.
----Corvette c3 1975---
----Blazer k5 1982---
----Dodge Ram 1500---
Avatar gebruiker
Ehaar
 
Berichten: 82
Geregistreerd: 02 maart 2011, 10:29
Woonplaats: netherland

Berichtdoor kikkegek » 19 dec 2013, 16:08

geluk bij een ongeluk!
Avatar gebruiker
kikkegek
 
Berichten: 2145
Geregistreerd: 08 aug 2009, 10:41
Woonplaats: Den Haag

Berichtdoor pintor » 19 dec 2013, 17:46

bakrevisie kost 1000 eu. kweet nie hoor. koop er wel een blazertje bij :roll:
Avatar gebruiker
pintor
Moderator
 
Berichten: 2930
Geregistreerd: 19 feb 2009, 00:20

Berichtdoor Ehaar » 19 dec 2013, 17:59

Ik ga zaterdag even naar eentje kijken ik heb hem 1500 geboden
en voor 1600 mag ik hem ophalen!
2 jaar apk- 4x4 -5.7ltr-leuk voor onderdelen.
----Corvette c3 1975---
----Blazer k5 1982---
----Dodge Ram 1500---
Avatar gebruiker
Ehaar
 
Berichten: 82
Geregistreerd: 02 maart 2011, 10:29
Woonplaats: netherland

Berichtdoor pintor » 19 dec 2013, 20:57

kost al 600 euro meer dan een revisie. voor dat geld kan je zat onderdelen kopen :wink:
Avatar gebruiker
pintor
Moderator
 
Berichten: 2930
Geregistreerd: 19 feb 2009, 00:20

Berichtdoor Ehaar » 22 dec 2013, 20:04

Nou die Blazer voor onderdelen dat word hem niet .
Adverteren ze met een 4x4 is het een 2 wiel aangedreven auto.
en de rest was de moeite niet waard ,dat word dus toch een ruilbak.
----Corvette c3 1975---
----Blazer k5 1982---
----Dodge Ram 1500---
Avatar gebruiker
Ehaar
 
Berichten: 82
Geregistreerd: 02 maart 2011, 10:29
Woonplaats: netherland

Berichtdoor pintor » 22 dec 2013, 20:05

slim.... :wink:
Avatar gebruiker
pintor
Moderator
 
Berichten: 2930
Geregistreerd: 19 feb 2009, 00:20

Berichtdoor Ehaar » 11 jan 2014, 13:46

Inmiddels toch maar de bak eronder vandaan gehaald ik laat hem toch
maar even nakijken.
----Corvette c3 1975---
----Blazer k5 1982---
----Dodge Ram 1500---
Avatar gebruiker
Ehaar
 
Berichten: 82
Geregistreerd: 02 maart 2011, 10:29
Woonplaats: netherland

Berichtdoor pintor » 11 jan 2014, 19:52

is het maar weer netjes :wink:
Avatar gebruiker
pintor
Moderator
 
Berichten: 2930
Geregistreerd: 19 feb 2009, 00:20

Berichtdoor Ehaar » 16 jan 2014, 11:32

In de bak bleek een veer kapot te zijn en de platen van de 3e en 4e versnelling zijn versleten tevens word de remband vervangen en nog wet kleine dingetjes ,Kosten +-m 600 euro.
Volgende week de bak er weer onder.
----Corvette c3 1975---
----Blazer k5 1982---
----Dodge Ram 1500---
Avatar gebruiker
Ehaar
 
Berichten: 82
Geregistreerd: 02 maart 2011, 10:29
Woonplaats: netherland

Berichtdoor Ehaar » 10 feb 2014, 17:27

Inmiddels de bak weer onder de auto gezet en nou wil
ik graag weten hoeveel olie er in zo,n bak moet inclusief converter?
----Corvette c3 1975---
----Blazer k5 1982---
----Dodge Ram 1500---
Avatar gebruiker
Ehaar
 
Berichten: 82
Geregistreerd: 02 maart 2011, 10:29
Woonplaats: netherland

Berichtdoor starcraft 1987 » 10 feb 2014, 20:57

11 liter :wink:
Avatar gebruiker
starcraft 1987
 
Berichten: 3696
Geregistreerd: 16 jun 2007, 10:19
Woonplaats: deventer

Berichtdoor Ehaar » 10 feb 2014, 22:53

En hoelang moet ik de motor dan laten draaien voordat alle olie is rondgepompt?
----Corvette c3 1975---
----Blazer k5 1982---
----Dodge Ram 1500---
Avatar gebruiker
Ehaar
 
Berichten: 82
Geregistreerd: 02 maart 2011, 10:29
Woonplaats: netherland

Berichtdoor starcraft 1987 » 10 feb 2014, 23:57

Tjee, geen idee, maar volgens mij is dit binnen een minuut, in zijn vrij dus niet rijdend
Avatar gebruiker
starcraft 1987
 
Berichten: 3696
Geregistreerd: 16 jun 2007, 10:19
Woonplaats: deventer

Berichtdoor Ehaar » 28 dec 2014, 17:32

Olie pomp in de bak bleek ook niet goed te zijn , dus bakje er weer onderuit
en weer los gemaakt en er weer onder ,rijd inmiddels super!
----Corvette c3 1975---
----Blazer k5 1982---
----Dodge Ram 1500---
Avatar gebruiker
Ehaar
 
Berichten: 82
Geregistreerd: 02 maart 2011, 10:29
Woonplaats: netherland

Vorige

Keer terug naar Motoren

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers. en 1 gast

cron